Als lunch, diner of bedankje!

Een frietwagen op je bruiloft?

Jazeker! Verras de gasten op jullie bruiloft met een goed gevulde puntzak friet, de beste sauzen en smaakvolle snacks, door ons geserveerd vanuit de frietwagen.

Voor ieder wat wils

Van deluxe tot basic, onze menukeuze is divers en we bieden je verschillende  mogelijkheden, ook voor vegetariërs en veganisten. Laat je gasten smullen van een frietje als lunch of diner of serveer friet met snacks als late night snacks na afloop van jullie feest. Een foodtruck op jullie dag valt zeker in de smaak!

Dus, wil je jullie gasten op een leuke, originele manier van iets lekkers voorzien? Boek dan André’s Frietwagen en wij komen langs op jullie trouwlocatie om de lekkerste frietjes en snacks te bakken.

Zet je datum vast!

Twijfel je nog of duurt het nog even voordat jullie dag plaatsvindt? Zet dan gemakkelijk bij ons je dag alvast vast zonder dat je de details al door hoeft te geven. Zo heb je de tijd om alles rustig te regelen en ben je er zeker van dat wij klaar staan op je bruiloft! 

Bruiloft burger menu

Populaire keuzes

Bekijk hier onze meeste gekozen pakketten voor door bruidsparen voor hun bruiloft. Zit er niets passends voor je tussen? Neem dan contact met ons op dan stellen we graag een pakket op maat voor je op, aangepast aan jullie wensen.

Fries Only €5,00

Een puntzak friet zoals het
 hoort te zijn. Goudbruin en een beetje knapperig. Incl. sauzen.

Basis €6,00

Burgers €6,50

Vraag een vrijblijvende offerte!

Niemand is hetzelfde. Dat geldt ook voor jouw evenement. We stellen dus graag iets op maat samen voor je!